Queen Must Go On en Metropole Orkest in AHOY

queen must go on ahoy

Queen Must Go On en Metropole Orkest in AHOY

Queen Must Go On, de bekendste Queen Tribute van Nederland, gaat iets unieks doen. Op 24 november 2024, de dag van Freddie Mercury’s overlijden vieren we de tijdloze muzikale erfenis van Queen tijdens ‘Freddie Celebration Day’.

Samen met het Metropole Orkest brengt Queen Must Go On de iconische hits van Queen tot leven, noot voor noot, op de meest betoverende manier mogelijk. Deze unieke samenwerking met het internationaal toonaangevende pop & jazz orkest biedt een eenmalige kans om Queen’s muziek intenser te ervaren dan ooit tevoren. Het is niet alleen maar een concert; het is een onvergetelijke ervaring die je wilt delen met je partner, familie en vrienden! Het leven vieren met je dierbaren en het koesteren & maken van herinneringen En dat op plek waar Freddie dit zelf 45 jaar geleden ook deed, in Rotterdam Ahoy 1979.

Het Metropole Orkest deelde eerder het podium met artiesten als Ella Fitzgerald, Brian Eno, Herbie Hancock, Bono, Within Temptation en Gregory Porter. Een orkest met muzikale diversiteit, een onmiskenbare sound, stijl en identiteit.

Wat je kunt verwachten zijn orkestrale uitvoeringen van nummers als Love Of My Life, Show Must Go On en Who Wants To Live Forever. En natuurlijk klassiekers als Don’t Stop me Now, Under Pressure, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You en natuurlijk We are the Champions die het dak van AHOY eraf zal blazen.

Voor zanger Ward Palmen is het concert een droom die uitkomt. “Er gebeurt altijd iets bijzonders als de muziek van Queen gespeeld wordt. Iedereen kent de bekende klanken en de legendarische stem van Freddie. Hoewel we Freddie nooit meer op het podium zullen zien, kunnen we gelukkig wel blijven genieten van de muziek. Wat Freddie als geen ander kon, is een onuitspreekbaar gevoel onder woorden brengen door de nummers van Queen. Het Metropole Orkest geeft ons de kans om dit naar een nieuw niveau te brengen. Om iedereen die erbij is een unieke avond te bezorgen.”

Dat de muziek van Queen populairder is dan ooit, bewijst wel het recordaantal van 36 noteringen die Queen en Freddie Mercury in de Radio 2 Top 2000 hebben, met ‘Bohemian Rhapsody’ op nummer 1 in deze lijst en ‘Love Of My Life’ als nummer 10.

Kaartverkoop van ‘Queen Must Go On & Metropole Orkest’

De kaartverkoop van ‘Queen Must Go On & Metropole Orkest’ start woensdag 29 november om 10:00 uur via www.queenmustgoonlive.nl. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 38,95 euro.

Queen Must Go On en Metropole Orkest in AHOY

queen must go on ahoy

Persbericht QUEEN MUST GO ON EERT FREDDIE MERCURY

queen must go on love of my life single

Queen Must Go On verkoopt de Ziggo Dome uit!

ziggodome 30april2023 10

Als eerste het laatste nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Mailchimp CTA