Geert Horvers

'John Deacon' uitgevoerd door

Geert Horvers

geert horvers queen must go on

Nadat Geert op twaalfjarige leeftijd begon met gitaar spelen, stapte hij op achttienjarige leeftijd over op de basgitaar en daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad. Hij speelde voornamelijk in lokale bands, variërend van rock, blues, pop en een beetje jazz.   

Na een onderbreking van tien jaar pakte Geert de bas weer op. Hij werd actief in de muziekscene van Nijmegen, met name tijdens de bekende donderdagavond-sessies in Trianon’s Plankenkoorts. Tijdens deze sessies leerde hij de andere bandleden, Erwin, Ward en Ralph kennen. In 2010 werd Geert lid van de band Mr Orange, waar gitarist Ralph hem later vergezelde. Het optreden met Mr Orange bij de opening van de Oversteekbrug in 2013 was een uitzonderlijke ervaring.

In 2013 sloot Geert zich aan bij de Trianon Top 2000-band, die lokaal bekend staat om de jaarlijkse, spetterende show rond de kerst. Dit was meteen zijn eerste kennismaking met het spelen van het Queen-repertoire: Somebody to Love, Don’t Stop Me Now en zelfs Bohemian Rhapsody stonden op de speellijst. 

Op tienjarige leeftijd, toen Queen het album A Night at the Opera uitbracht, werd Geert lid van de Queen-fanclub. De band heeft altijd een speciaal plekje in zijn hart gehouden, dus bandlid worden van Queen Must Go On was voor hem een droom die uitkwam.

De andere bandleden

Volg ons en bekijk onze nieuwste foto's en video's op onze social media pagina's