Dennis Meentz

'Roger Taylor' uitgevoerd door

Dennis Meentz

dennis meentz

Dennis is een allround drummer die actief is in diverse stijlen. Nadat hij op 6 jarige leeftijd begon met trommelen, was hij vanaf zijn twaalfde op het podium te vinden met zijn eerste band. Later rondde hij een bachelor- en masteropleiding af aan het Conservatorium van Maastricht en verhuisde hij naar Londen om in het hart van de internationale muziekindustrie aan het werk te gaan.

Sindsdien tourde Dennis met artiesten als Colossa, Ellen Foley (Meat Loaf), Ijdi, werd hij gevraagd voor diverse theatertours, clubtours en andere projecten in binnen- en buitenland en deelde hij het podium met oa. Andy Timmons, Triggerfinger, Royal Republic en Ian Siegal. Daarnaast werkte hij als sessiemuzikant mee aan tientallen opnames en waren songs van zijn band te horen in populaire tv shows als House, GTST en Onderweg Naar Morgen.

Bij Queen Must Go On voelt Dennis zich als een vis in het water ”als muzikant ben je voor het grootste deel bezig met luisteren naar en leren van andere muzikanten; afkijken van ’the greats’ die ons voorgingen en daar op een respectvolle manier je eigen draai aan geven. Roger Taylor is voor mij een van die ’greats’ en om zijn rol binnen deze band te vervullen geeft enorm veel voldoening!”

De andere bandleden

Volg ons en bekijk onze nieuwste foto's en video's op onze social media pagina's