Persbericht QUEEN MUST GO ON EERT FREDDIE MERCURY

queen must go on love of my life single

QUEEN MUST GO ON EERT FREDDIE MERCURY MET EEN EIGEN VERSIE VAN ‘LOVE OF MYLIFE’

Donderdag 23 november komt Queen Must Go On met een eigen, akoestische versie van ‘Love Of My Life’. De Queen klassieker betekent veel voor de populaire band die afgelopen april nog met een eigen uitverkochte show in de Ziggo Dome stond. Het nummer groeide uit tot een absolute publieksfavoriet tijdens optredens van de band en zorgt iedere keer weer voor de nodige emoties.

“Wat Freddie als geen ander kon, is een onuitspreekbaar gevoel onder woorden brengen door de nummers van Queen”, aldus zanger Ward Palmen. “Dat is waar we bij onze optredens elke avond alles voor geven. Om dat gevoel naar boven te krijgen. En het nummer waarbij dit het sterkste is is “Love of my life”. Dit is altijd het meest aangevraagd bij concerten en mensen komen dan altijd met hele persoonlijke verhalen over waarom dit nummer zo belangrijk is voor ze. Het is verbonden met bijzondere herinneringen voor mensen. Zowel verdrietige als van hele mooie momenten. Het is echt een magisch nummer. En wat is er mooier dan dat wij mogen helpen om mensen samen die waardevolle momenten weer te laten beleven.

“Bij het concert spelen we dit altijd op piano in een hele rustige versie. En die versie hebben we nu ook opgenomen en uitgebracht zodat mensen er nu ook buiten de concerten en rond de feestdagen van kunnen genieten”.

De speciale pianoversie van ‘Love Of My Life’ is vanaf 23 november te downloaden en te streamen via de bekende platformen. Het nummer is a.s. donderdag voor het eerst te horen bij Ekdom in de Morgen op Radio 10.

Queen Must Go On

In 2022 won Queen Must Go On het SBS6 programma ‘Tribute Battle Of The Bands’ en werden ze omarmd door het Nederlandse publiek. Na talloze festivals en zelfs een eigen uitverkochte show in de Amsterdamse Ziggo Dome touren ze momenteel succesvol langs de Nederlandse theaters, waar inmiddels ruim 45.000 bezoekers hebben genoten van de bekende hits van Queen. Komend jaar staat in het teken van eigen releases en grotere shows.

Queen Must Go On en Metropole Orkest in AHOY

queen must go on ahoy

Persbericht QUEEN MUST GO ON EERT FREDDIE MERCURY

queen must go on love of my life single

Queen Must Go On verkoopt de Ziggo Dome uit!

ziggodome 30april2023 10

Als eerste het laatste nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Mailchimp CTA