Queen Must Go On wint The Tribute en mag in Ziggo Dome spelen

ward palmen queen must go on 11

Het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands is zaterdag gewonnen door Queen Must Go On, een band die de muziek van de Britse groep Queen eert. De band mag als prijs later dit jaar een uur lang spelen tijdens een groot tribute-concert in Ziggo Dome.

In totaal streden er elf bands om het begeerde optreden, waarvan er zaterdag nog zes over waren. Vier van hen zijn op 7 mei te zien in de Amsterdamse concertzaal. Queen Must Go On deelt het podium met The Billy Joel Experience, dat tweede werd en co-headliner mag zijn. Ook Brucified, de tribute-band voor Bruce Springsteen en de Bob Marley tributeband Rootsriders, die respectievelijke derde en vierde werden, mogen op 7 mei optreden in Ziggo Dome. Het spetterende optreden van de winnaars is te zien in de video bovenaan deze pagina.

The Tribute – Battle of the Bands zocht in zes afleveringen naar de groepen die het beste eerbetoon aan bekende hitartiesten leveren. Zij werden daarbij beoordeeld door een vakjury die bestond uit DI-RECT-gitarist Spike van Zoest, zangeres Angela Groothuizen en Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk.

Bron: Shownieuws.nl

Queen Must Go On en Metropole Orkest in AHOY

queen must go on ahoy

Persbericht QUEEN MUST GO ON EERT FREDDIE MERCURY

queen must go on love of my life single

Queen Must Go On verkoopt de Ziggo Dome uit!

ziggodome 30april2023 10

Als eerste het laatste nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Mailchimp CTA